Ποια τα trends μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το 2020;

2020-01-23

Από 60s όγκο μέχρι μεγάλα αξεσουάρ. Ο τρόπος με τον οποίο φτιάχνεις τα μαλλιά σου σε μια δεδομένη ημέρα εξαρτάται από μερικούς διαφορετικούς παράγοντες: την περίσταση, πόσες μέρες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που λούστηκες αλλά και από τον καιρό. 


60's όγκος
60's όγκος

Ωστόσο, είναι πάντα ωραίο να έχουμε μια νέα εναλλαγή στο στυλ των μαλλιών μας, ειδικά τις μέρες που δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα του τι να κάνουμε με τα μαλλιά μας. Ευτυχώς, ο νέος χρόνος φέρνει μαζί του μια ολόκληρη πινακοθήκη έμπνευσης και παρακάτω θα βρεις τις πέντε τάσεις που προβλέπεται να κυριαρχήσουν στο styling μαλλιών, για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο σε σένα!


Τα μαλλιά του...κρεβατιού

Σύμφωνα με τον κομμωτή Alex Brown, το συγκεκριμένο look θα πρέπει να φαίνεται σχεδόν ακατέργαστο. "Θα πρέπει να είναι σκόπιμα άθικτο", εξηγεί.


Τεράστια λαστιχάκια

Η στυλίστρια διασημοτήτων Justine Marjan πιστεύει ότι τα μεγάλα λαστιχάκια, επίσης γνωστά ως scrunchies θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερη τάση στο νέο έτος. "Νομίζω ότι θα δούμε περισσότερες υφασμάτινες υφές", προβλέπει.


Η νέα γαλλική πλεξούδα

Η Marjan προβλέπει επίσης ότι το updo που θα δούμε να απογειώνεται το 2020 είναι μια διαφορετική κλασική γαλλική πλεξούδα. "Θα χρειαστείς σπρέι και καρφίτσες για να την κρατήσετε στη θέση της. Στη συνέχεια, τράβηξε μερικές τούφες έξω για να πλαισιώσεις το πρόσωπο και να δώσεις στο συνολικό look ένα αβίαστο φινίρισμα".Vintage κοσμήματα

Ο στιλίστας Travis Speck λέει ότι θα δούμε την τάση να συνεχίζεται ακόμη και μετά την εορταστική περίοδο. 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook  

Διαβάστε επίσης: