Νayiana Κids Shoes

Σήμερα αγαπημένες μου φίλες, θα κάνουμε βόλτα για ψώνια και θα επισκεφθούμε το κατάστημα παιδικής υπόδησης Νayiana  kids shoes. Το κατάστημα βρίσκεται στην  Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 62 ( πρώην Αγ. Ζώνης) στη Λεμεσό, και για πολλές μαμάδες το όνομα του καταστήματος κάτι θα σας θυμίζει. Το κατάστημα ανήκει στην εταιρεία Nayiana Trading LTD στην οποία ανήκουν τα καταστηματα Νayiana children wear, 35 χρόνια στο χώρο παιδικής ένδυσης στη Λεμεσό και Mini Raxevsky Limassol.

Στο κατάστημα θα βρείτε μια υπέροχη συλλογή από πανέμορφα και ποιοτικά παπούτσια από new born μέχρι και το νούμερο 38.

Babywalker luxury baby shoes είναι μία από τις εταιρείες που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα. Κάθε παπουτσάκι Babywalker είναι ξεχωριστό και διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα και το ιδιαίτερο easy-chic στυλ. Είναι ορθοπαιδικά, ανατομικά και αντιολισθητικά και τα νούμερα ξεκινούν από 18 μέχρι 27. Όλα τα παιδικά βαπτιστικά παπούτσια Babywalker είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά.

Επίσης και τα Ισπανικά παιδικά παπούτσια Mayoral έχουν και αυτά τη θέση τους στο κατάστημα. Όμορφα σχέδια, δερμάτινα και ορθοπαιδικά είναι ότι καλύτερο για τα παιδιά. Τα νούμερα ξεκινούν απο το 16 μέχρι και το 38.

Το κατάστημα επίσης μπορείτε να το βρείτε και στο:

Facebook και online shop: Nayiana kids shoes. Πατήστε πιο κάτω το link.

και στο τηλέφωνο: 25751332, Λεμεσός