Γυναίκα και Σώμα: Ιστορία, Διατροφή, Ψυχολογία.

2018-03-09

Με σκοπό να αναλύσουν την εικόνα του γυναικείου σώματος σήμερα, σε σχέση με τη γυναικεία ιστορία, διατροφή και ψυχολογία, τρεις νεαρές καταξιωμένες στο χώρο τους επιστήμονες, διοργανώνουν την Ημερίδα «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΣΩΜΑ: Ιστορία, Διατροφή Ψυχολογία». 

Η Ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας» από την Δρ. Αννίτα Αντωνιάδου - Dr Annita Antoniadou (Αρχαιολόγος - Ιστορικός /Phd.,MA.,BA.Geoarchaeology), κα. Άννα Κορτέση - Anna Cortesi The Balanced Life (Διαιτολόγος - Κλινικός Διατροφολόγος / RD., MSC Clinical Nutrition) και κα. Ιλόνα Μαρκοσιάν - Ilona Markosyan, Psychologist (Ψυχολόγος / MS Applied Psychology), στο ξενοδοχείο Elias Beach Hotel στη Λεμεσό, Σάββατο, 10 Μαρτίου στις 10 π.μ. - 4 μ.μ.

Τελεί υπό την υψηλή προστασία της Πρώτης Κυρίας.

Η ημερίδα θα ειναι υπό την αιγίδα της EUROPA DONNA CYPRUS με χαιρετισμό απο την αξιότιμη πρόεδρο κα. Εύη Παπαδοπούλου. Η Europa Donna Κύπρου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει πρωτοστατήσει στην ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση του κοινού σε ό,τι αφορά τον καρκίνο του μαστού και την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του. 

Η Ημερίδα «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΣΩΜΑ» αφορά τις γυναίκες του σήμερα από το πρίσμα του γυναικείου σώματος όπως αυτό διαγράφεται μέσα από την Ιστορία, την Διατροφή και την Ψυχολογία. Ορισμένες προκλήσεις, από τον δύσκολο συνδυασμό της εργασίας, της οικογένειας, την περιορισμένη πρόσβαση στα επιχειρηματικά δίκτυα, αλλά και τις κοινωνικές καταβολές του τόπου μας, έχουν γεννήσει αρνητικά, ανούσια και πολλές φορές καταστροφικά πρότυπα για το γυναικείο σώμα, όπως οι στερητικές δίαιτες και η συναισθηματική υπερφαγία. 

"Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια πλατφόρμα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τις αποτελεσματικές πολιτικές που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση και υποστήριξη της γυναίκας του σήμερα, με σκοπό να αγαπήσει το σώμα της, προκειμένου να δημιουργηθεί μακροπρόθεσμα μια δυναμική κοινότητα καλών πρακτικών για την γυναικεία υγεία και ευεξία στην Κύπρο."


Η γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι η ελληνική. 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 7008 7002 ή μέσω email στο info@cortesinutrition.com


Χορηγός επικοινωνίας: www.Zlifetimes.com 


Πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook:

Και στη ιστοσελίδα:

12/3/2018

"Η διοργάνωση της Ημερίδας Γυναικα & Σώμα: Ιστορία, Διατροφή, Ψυχολογία ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Γι'αυτό νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν έμπρακτα σε αυτή την εκδήλωση, αλλά και όλες όσες συμμετείχαν σ'αυτό.
Η προσπάθεια μας όμως για ενημέρωση και επικοινωνια δεν σταματά εδώ. Ραντεβού σύντομα"!

Με αγαπη Αννίτα, Άννα, Ιλόνα