Δες τη Θετική Πλευρά της Ζωής!

2020-10-16

Ναι, η ζωή είναι δύσκολη!

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Εκείνοι που θέλουν να την προσπεράσουν, προσπαθώντας να ξεγλιστρήσουν στα κρυφά, απλώς να τη βγάλουν ''χαλαρά'' γιατί πιστεύουν ότι είναι ο πιο εύκολος τρόπος εφόσον δε χρειάζεται να κάνουν τίποτε διαφορετικό, τίποτε έξω από τις συνήθειές τους, καμία πολύπλοκη σκέψη για το πώς και το τι θέλουν από τη ζωή τους, με αποτέλεσμα κάθε χρόνος που περνάει, η μόνη διαφορά τους είναι η ηλικία τους. Δεν κατανοούν ότι αυτό προκαλεί ατελείωτη δυσφορία. Η άλλη κατηγορία είναι οι άνθρωποι που οι δυσκολίες της ζωής αποτελούν μια μεγάλη πρόκληση γι' αυτούς και τις αντιμετωπίζουν κατάματα.Δεχθείτε την πρόκληση της ζωής, αντιμετωπίζοντάς την με αισιοδοξία. Άλλωστε οι επιστήμονες μέσω των μελετών τους επιβεβαιώνουν ότι όσοι βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο ζουν πολλά και ευτυχισμένα χρόνια. Ενισχύστε την αισιοδοξία σας με χαμόγελο, με πίστη στον εαυτό σας, με δράση, δυναμισμό, αυξάνοντας τον αυτοσεβασμό σας και κυρίως αποφεύγοντας συναναστροφές με απαισιόδοξους και μίζερους ανθρώπους που τείνουν να βλέπουν τα πάντα στη ζωή από την αρνητική τους πλευρά.

Δεχθείτε την αισιοδοξία ως το καλύτερο γιατρικό που καταπίνοντάς το, θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα ζωής μα πάνω από όλα θα κατακτήσετε την κυριαρχία της δικής σας ζωής, αυτής που ενδόμυχα θέλετε να αποκτήσετε.

Το βίντεο που παραθέτω μας γεμίζει μηνύματα αισιοδοξίας, προτρέποντάς μας να πιστέψουμε ότι αυτή είναι η μόνη μας επιλογή!

Σκέψου... πριν μιλήσεις!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης: