Ανεβάζουμε τη διάθεση στα ύψη φέρνοντας το φθινόπωρο στο σπίτι με απλά Tips!

2019-09-10

O Σεπτέμβριος, αλλά και όλο το φθινόπωρο είναι περίοδος ανανέωσης για όλους μας. Αλλάζουμε το στυλ μας, κάνουμε νέες κινήσεις στα επαγγελματικά μας, παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μας και ανανεώνουμε το σπίτι μας. Σας έχω λοιπόν σήμερα 4 ιδέες για να φροντίσετε σωστά το σπίτι σας και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας στα ύψη. Ποια είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να φροντίσετε στο σπίτι αυτό το φθινόπωρο και πριν μπει ο χειμώνας;Ασχοληθείτε με τη διακόσμηση.

Δώστε στο σπίτι σας μια φθινοπωρινή νότα για να μπουν όλοι στο κλίμα της αλλαγής και της μετάβασης στο φθινόπωρο. Τι μπορείτε να κάνετε με μικρό budget; Αλλάξτε εντελώς τα μαξιλαράκια του καναπέ και του κρεβατιού σας και επιλέξτε μαξιλάρια στις πιο hot αποχρώσεις του φθινοπώρου όπως είναι το πορτοκαλί, το κόκκινο, το μπορντό, το καφέ και το μαύρο. Προσθέστε κεριά με ωραία φθινοπωρινά αρώματα που θα σας χαλαρώνουν και θα σας κάνουν να χαμογελάτε κάθε φορά που θα μπαίνετε στο σπίτι σας. Βάλτε φθινοπωρινές πινελιές στο σπίτι χρησιμοποιώντας φύλλα και άλλα διακοσμητικά.

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε και το δικό σας διακοσμητικό για το φθινόπωρο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Πάρτε μια ξύλινη επιφάνεια (σε ό,τι μέγεθος θέλετε). Μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών τις ξύλινες επιφάνειες σε μεγάλα καταστήματα με είδη σπιτιού αλλά και σε ξυλουργεία.
  2. Κολλήστε πάνω στο ξύλο τα γράμματα της λέξης που θέλετε να δημιουργήσετε και αφήστε κάποια κενά για να τα συμπληρώσετε με στάχυα.


Στην εικόνα πιο πάνω η λέξη Fall (φθινόπωρο) φαίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη όταν αντικαθιστούμε το γράμμα 'Α' με μερικά στάχια. Μπορείτε να βρείτε ξύλινα γράμματα σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας και θα βρείτε αποξηραμένα στάχια σε καταστήματα με είδη σπιτιού.


Βάψτε το σπίτι σας.

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να βάψετε ένα ολόκληρο σπίτι μόνοι σας αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να αποφασίσετε πώς θα θέλατε να είναι το σπίτι σας αυτό το φθινόπωρο. Διαλέξτε ποιους χώρους θέλετε να βάψετε ή επιλέξτε μόνο έναν τοίχο! Ακόμα και έναν μόνο τοίχο να βάψετε θα μεταμορφώσετε όλο το δωμάτιο. 

Καθαρίστε τα κλιματιστικά.

Αν δεν το κάνατε το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να το κάνετε τώρα εν όψει χειμώνα. Μπορεί να θεωρείτε πολύ εύκολο το καθάρισμα των φίλτρων αλλά δυστυχώς δεν επαρκεί. Είναι πολύ σημαντικό για την υγεία σας και την υγεία όλης της οικογένειάς σας να κάνετε συντήρηση στα κλιματιστικά με τη βοήθεια των ειδικών.Δώστε ζωή στον εξωτερικό χώρο.

Κάντε μερικές αλλαγές στη βεράντα σας μετατρέποντάς την σε πιο φθινοπωρινή. Τι μπορείτε να κάνετε;

  1. Στρώστε πάνω στα έπιπλά σας ένα γούνινο ριχτάρι.
  2. Προσθέστε μερικά κεριά αλλά και φαναράκια με κεριά στο πάτωμα.
  3. Βάλτε πάνω σε κάποια λουλούδια ή στην τέντα φωτάκια.
  4. Προσθέστε μαξιλάρια και πλεκτά καλαθάκια για να βάζετε βιβλία, περιοδικά, κουβέρτες ή άλλα χρήσιμα αντικείμενα.
  5. Κρεμάστε κουρτίνες για να διαχωρίσετε το μπαλκόνι σας ή για να προσθέσετε έξτρα πόντους στιλ.


Πηγή

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook.   

Διαβάστε επίσης: