1 χρόνος www.zlifetimes.com! Ευχαριστούμε για την αγάπη σας!

Ένας γεμάτος χρόνος με όμορφες, ξεχωριστές στιγμές, που μοιραστήκαμε μαζί μέσα από τα άρθρα που ετοιμάζονταν καθημερινά για εσάς, με πολλή δουλειά και αγάπη, για να κάνουν την κάθε μας στιγμή μοναδική! Τα αγαπήσατε και αυτό φαινόταν στην σταθερά ανοδική πορεία που είχε το site κάθε μήνα σε επισκεψιμότητα, από το Σεπτέμβριο μήνα του 2017 όπου και αρχίσαμε, δίνοτας μας το κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο με το καλύτερο αποτέλεσμα μόνο για εσάς!Μέσα από το www.zlifetimes.com ενημερωθήκαμε για όλα όσα αφορούν τη ζωή (LIFE) της γυναίκας του σήμερα, με θέματα υγείας, συμβουλές ομορφιάς, καθημερινές ανησυχίες και προβληματισμούς, όπως επίσης και όλα όσα ενδιαφέρουν τις νέες μητέρες.

Η αγάπη μας για τα παιδιά και το ενδιαφέρον για συνεχή ενημέρωση με θέματα που προβληματίζουν τη σύγχρονη οικογένεια και τους νέους γονείς, πήραμε απαντήσεις, λύσεις αλλά και συμβουλές μέσα από τα άρθρα που αγαπήσατε να διαβάζετε, φέρνοντας την ενότητα (LOVE) τις περισσότερες φορές πρώτη στις προτιμήσεις σας.

Δημιουργήσαμε (CREATE) στη κουζίνα μας εύκολες, αγαπημένες συνταγές και με τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται να έχουν στην εκτέλεση τους, βοηθώντας έτσι το καθημερινό βαρυφορτωμένο πρόγραμμα μας, αλλά αφήνοντας και σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις!

Βάλαμε τη φυσική άσκηση στη ζωή μας και αγαπήσαμε την υγιεινή διατροφή, μέσα από έξυπνες και συνάμα εύγευστες συνταγές, που έδωσαν λύσεις στο καθημερινό διατροφικό μας πρόγραμμα! (FITNESS - NUTRITION LOVE)

Και περνάμε στο δεύτερο χρόνο για το www.zlifetimes.com  εντάσσοντας 2 καινούργιες ενότητες που σίγουρα θα τις αγαπήσετε:

 • Mika's mirror: ...Θα κοιτάξουμε στον καθρέφτη και θα δούμε άγνωστες πτυχές του εαυτού μας που θ' αγαπήσουμε!
 • Today's web: ...Θα σερφάρουμε στο διαδίκτυο με ασφάλεια μαθαίνοντας τα πάντα γι' αυτό!

Όλους αυτούς τους μήνες είχαμε την τιμή και τη χαρά να συνεργαστούμε με εταιρείες, που μας εμπιστεύτηκαν, παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες τους (FEATURE) μέσα απ' το www.Zlifetimes.com αλλά και χαρίζοντας σ' εσάς όμορφα δώρα μέσα από διαγωνισμούς που διεξάγονταν κατα καιρούς στην σελίδα του @Ζlifetimes στο facebook. Ευχαριστούμε από καρδιάς για όλη τη στήριξη σας!Τέλος, γενέθλια χωρίς δώρα δεν γίνεται! Μόνο που τα δώρα θα τα δώσουμε εμείς σ' εσάς, ανταποδίδοντας στην αγάπη που δείξατε όλο αυτό το χρόνο στο www.zlifetimes.com και σε συνεργασία με τις παρακάτω εταιρείες που ευχαριστούμε θερμά για τα δώρα που προσφέρουν:


Pizza Mia: Ένας τυχερός/ή θα κερδίσει μία πίτσα Γολιάθ, τη μεγαλύτερη πίτσα που έχει το μενού με 50 cm περίμετρο! Η ζύμη από φαρίνα σταριού που ζυμώνεται καθημερινά και τα φρέσκα υλικά που χρησιμοποιούνται για το γέμισμα της, ψημένη στους ειδικούς πυρίμαχους φούρνους από τούβλα και με θέρμη από ξύλα, είναι αυτά που δίνουν στην πίτσα την υπέροχη της γεύση αλλά και το ξεχωριστό της άρωμα. Και φυσικά αυτά μαζί με το άψογο σέρβις στα δύο της εστιατόρια που βρίσκονται: 

Κολωνακίου 26, Λινόπετρα, Λεμεσός τηλ. 25376999 και Ηλία Παπακυριακού 16. Έγκωμη, Λευκωσία τηλ. 22327999 ...είναι που κάνουν την Pizza Mia να ξεχωρίζει!

Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για take away από τα καταστήματα της Pizza Mia που βρίσκονται:

 • Κολωνακίου 26, Λινόπετρα, Λεμεσός τηλ. 25325999
 • Απ. Λουκά 46, Κολόσσι τηλ. 70007272
 • Ηλία Παπακυριακού 16, Εγκωμη, Λευκωσία τηλ. 22326999

www.pizzamia.com.cy

Kybella Beauty: 3 τυχερές θα κερδίζουν ένα από τα παρακάτω δώρα:

 • 1 LIP MATTE COLOR 
 • EYELINER AND EYEBROW LINER-MINERAL WATERPROOF 
 • SPIDER "VOLUMINATOR" - MASCARA FROM THE "BLACK IS BLACK" COLLECTION-ADDS VOLUME AND LENGTHENING FOR AN ALLURING, FEMININE LOOK 

Η Kybella Beauty ιδρύθηκε το 1990 για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου επαγγελματία στον τομέα της αισθητικής. Με αποκλειστικές συνεργασίες από κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων και κορυφαίες διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες καλλυντικών, κάνουν την Kybella Beauty να είναι μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο.

Kybella Beauty για πληροφορίες:

 • Πειραιώς 21, Στρόβολος Λευκωσία τηλ.22449944
 • Γιάννου Κρανιδιώτη 29-31, Yioula court 9-10 Λάρνακα τηλ.24632222
 • 1η Απριλίου 113, Παραλίμνι τηλ.23000060
 • Αγίας Φυλάξεως 86Γ- Δ, Λεμεσός τηλ.25662256
 • Τεπελενίου 5, κατάστημα 1 Πάφος τηλ.26220098

www.kybella.com 

FitSport 

Christina Themistokleous: 2 τυχερές θα κερδίσουν από μία συνδρομή:

 • 1 μήνα συνδρομή, 3 φορές την εβδομάδα -  Functional Training
 • 1 μήνα συνδρομή, 2 φορές την εβδομάδα -  Functional Pilates

Tel: 99537455 Email: fitsportstudio@gmail.com

Facebook: 👇

Agios Georgios Alamanou Fish Tavern: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 voucher αξίας 50 ευρώ (για φαγητό και ποτό), για να απολαύσουν τις υπέροχες γεύσεις που παρουσιάζει το εστιατόριο στο μενού του, καθώς με την πολυετή πείρα του στο χώρο, την άριστη ποιότητα φρέσκων ψαριών αλλά και κρεατικών (όπου έχει προσθέσει στο μενού του άψογα τα τελευταία 3 χρόνια) μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο!


Agios Georgios Alamanou Fish Tavern: Μοναγρούλλι Λεμεσός τηλ. 25 633634 

Christiana Nails and beauty: 2 τυχερές θα κερδίσουν ένα από τα πιο κάτω δώρα, για να απολαύσουν την υπέροχη φροντίδα στα χέρια και τα πόδια τους από το Christina Nails and beauty, όπως και το ξεχωριστό ταλέντο στο nail art για το οποίο και ξεχωρίζει... αφήνοντας σας τις καλύτερες εντυπώσεις! Ένα δώρο που σίγουρα το αξίζετε!

 • 1 Manicure επιλογής
 • 1 Spa pedicure

BUYONTIME E- SHOP: 2 τυχεροί/ές θα κερδίσουν: 

 • ένα τσαντάκι BOSTANTEN Card & ID Holders  κόκκινο.
 • ένα πορτοφόλι FIGESTIN

Κάντε κλικ στην σελίδα του Buyontime e-shop και ανακαλύψτε την υπέροχη του συλλογή σε τσάντες, πορτοφόλια, ρολόγια... για τον άντρα και τη γυναίκα!


Πληροφορίες για συμμετοχή στο διαγωνισμό, θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook όπου και θα μπορείτε να λάβετε μέρος. 

Καλή επιτυχία!Ευχαριστούμε!

www.zlifetimes.com

Γιατί η ζωή ... είναι στιγμές!